Arduino RFID Projects

Nggabungake Medium Komunikasi Populer karo Arduino

RFID minangka teknologi populer sing wis nemokake omah penting ing donya logistik lan manajemen rantai suplai. Kasunyatan bisnis RFID ing pasar yaiku rantai suplai raksasa ritel Walmart, sing nggunakake RFID sacara ekstensif kanggo nyedhiyakake pelacakan otomatis lan ngatur persediaan lan pengiriman.

Nanging RFID nduweni akeh aplikasi liyane, lan konsumen lan hobbyists individu nemokake cara anyar lan menarik kanggo nggawe teknologi iki migunani ing saben dinten. Arduino , teknologi microcontroller populer nggawe iki luwih gampang, kanthi nyedhiyakake platform sing kuat lan bisa diakses ing ngendi akeh proyek RFID bisa dibangun. Arduino nduweni dukungan akeh kanggo RFID, lan sawetara pilihan sing beda kanggo ngganteni teknologi kasebut.

Kene sawetara gagasan kanggo miwiti proyek RFID saka sampeyan, saka opsi antarmuka kanggo conto aplikasi sing bisa dadi sawetara inspirasi.

RFID Card Controller Shield for Arduino

Perisai RFID iki digawe dening pemasok elektronik populer Adafruit Industries, lan minangka pilihan apik kanggo interfacing teknologi RFID karo Arduino. Unit PN532 nyedhiyakake support ekstensif kanggo RFID ing tameng sing gampang banget ing ndhuwur platform Arduino kanthi karya minimal. Perisai ndhukung loro RFID, lan sepupu NFC sing cedhak, sing tegese minangka extension teknologi RFID. Perisai ndhukung operasi maca lan nulis ing tag RFID. Perisai uga nduweni jembar maksimum 10 cm, jarak paling akeh didhukung dening pita RFID 13.56 MHz. Sawise maneh Adafruit wis nggawe produk banget; perisai definitif kanggo proyek RFID ing Arduino.

Arduino RFID Door Lock

Proyek kunci lawang RFID nggunakake Arduino kanthi maca RFID ID-20 kanggo nggawe kunci lawang dilengkapi RFID kanggo lawang ngarep utawa garasi. Arduino nampi data saka pembaca tag lan kebakaran LED lan relay ngontrol kunci nalika tag resmi digunakake. Iki minangka proyek Arduino sing relatif prasaja sing cocok kanggo pamula, lan bisa migunani banget kanggo mbisakake sampeyan mbukak lawang nalika tangan sampeyan kebak. Sistem iki mbutuhake kunci lawang listrik sing bisa dikontrol dening Arduino.

Doh Key Reminder

Projek Doh Key Reminder katon saiki ora bisa dipungkiri, nanging nduduhake potensial kanggo Arduino nganggo RFID kanggo nyedhiyakake alat sing migunani. Kanggo sapa waé sing wis ninggalake omah tanpa kunci, project Doh nggunakake tag RFID sing dicithak ing item penting. Modul Arduino duduk di gantungan gantungan pintu yang akan mengerti seseorang menyentuh pintu, dan lampu LED yang dikodekan warna ke item yang diberi tag. Proyèk iki katon minangka usaha komersial ing tahap awal, lan ora jelas apa sing bakal dipasarake ing pungkasan, nanging ora ateges idea kasebut ora bisa diwenehi urip maneh sajroning wangun sing padha karo omah.

Babelfish Language Toy

Babelfish Language Toy minangka proyek fun sing digawe dening wong-wong ing Adafruit Industries sadurunge kasebut. Toy dolanan Babelfish migunakake flashcards RFID sing mbantu sinau basa manca kanthi maca kanthi keras terjemahan basa inggris nalika dipangan karo dolanan Babelfish. Proyèk iki migunakake perisai Adafruit RFID / NFC sing kasebut ing ndhuwur bebarengan karo pembaca kertu SD sing diarani swara flash. Proyèk iki uga nggunakake tameng gelombang Arduino, uga didol déning Adafruit kanggo nyedhiyakake sumber audio sing kualitas lan mbaca kertu SD . Nalika proyek iki mung dadi dolanan, nuduhake yen RFID bisa digunakake luwih akeh tinimbang mung ngakses kontrol, lan mung nyedhiyakake sekilas cilik kanggo potensial saka loro RFID lan Arduino minangka alat ing sektor pendidikan.